Το κίτρινο είναι το χρώμα που έχει το λαμπερό φως του ήλιου˙ το έχουμε συνδέσει με τη χαρά, την αισιοδοξία, την ενέργεια και τη δημιουργικότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι η πασίγνωστη Pantone διάλεξε το «Illuminating», μια παλ απόχρωση του κίτρινου, ως ένα από τα χρώματα της φετινής χρονιάς για να μεταδώσει το μήνυμα της ελπίδας που χρειαζόμαστε όλοι.

Το φωτεινό κίτρινο είναι, επίσης, το αγαπημένο χρώμα της μπανάνας Chiquita που εδώ και λίγες μέρες λανσάρει νέα καμπάνια η οποία αποκαλύπτει όλη την ομορφιά και τη χαρά που κρύβει μέσα του το κίτρινο χρώμα.

Βασικός πρωταγωνιστής στην καμπάνια «Yellow Story» είναι ένα χαρούμενο παιδί που λατρεύει το κίτρινο και όλα τα κίτρινα γύρω του: τα λουλούδια, τα μπαλόνια, το φως του ήλιου, τα χρυσόψαρα και, φυσικά, τις κίτρινες μπανάνες Chiquita.

Με το κίτρινο χρώμα ο κόσμος φαίνεται καλύτερος. Είναι ένας πιο χαρούμενος κόσμος!

Για την Chiquita οι μπανάνες δεν είναι μόνο ένα πολύ γευστικό και θρεπτικό σνακ, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Οι μπανάνες είναι μια καθημερινή πηγή χαρά και απόλαυσης και μας συνοδεύουν σε διάφορα στάδια και φάσεις της ζωή μας.

Με το «Yellow Story» η Chiquita συνεχίζει την παράδοση και προσφέρει χαμόγελα στους καταναλωτές, σε μια καμπάνια που θα τρέχει καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Μπανάνες τηγανητές με ρούμι και παγωτό κανέλα

Smoothie ενέργειας με τζίντζερ και μπανάνα

5 λαχταριστοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις τις πολύ ώριμες μπανάνες