Λίγες μέρες μας χωρίζουν μόνο από την έναρξη της Σαρακοστής και ήδη έχουμε αρχίσει να λιγουρευόμαστε το γλυκό που δε θα λείπει από το τραπέζι τις επόμενες εβδομάδες. Ο χαλβάς του μπακάλη, βέβαια, δεν είναι μόνο για τη νηστεία, αλλά αποτελεί και γλυκό της κάθε μέρας, το αγαπημένο μικρών και μεγάλων.

Cocoa_400g

Ο Μακεδονικός Χαλβάς πάλι, αποτελεί αγαπημένη επιλογή. Το ταξίδι του ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 1924 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με το ίδιο μεράκι, αμείωτο ενθουσιασμό και, φυσικά, με τη γνωστή, αγαπημένη γεύση! Παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι, που εδώ και σχεδόν έναν αιώνα εξακολουθεί να αλέθεται σε πέτρινους μύλους, χωρίς τη χρήση χημικών ή άλλων ουσιών. Ο πατροπαράδοτος αυτός τρόπος παραγωγής σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, έχουν σαν αποτέλεσμα τη μοναδική αυθεντική γεύση του Μακεδονικού Χαλβά.

Παράλληλα, ο Μακεδονικός Χαλβάς διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου σπόρου του σουσαμιού κι έτσι είναι πλούσιος σε ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο και άλλες πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Με άλλα λόγια, είναι ένα υγιεινό γλυκό που αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού.

Vanilla_400g

Απολαύστε τον στο πρωινό, ως σνακ στο γραφείο ή πριν το γυμναστήριο, για έξτρα δύναμη και ενέργεια. Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι μια άριστη διατροφική επιλογή που μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε την όρεξη μας για γλυκό και να θωρακίσουμε την υγεία μας σε πολλαπλά επίπεδα, με τον πιο υγιεινό και γευστικό τρόπο. Όταν έρθει η ώρα του γλυκού διαλέξτε Μακεδονικό Χαλβά… το γλυκό που κάνει καλό!

Και μία νόστιμη πρόταση σερβιρίσματος:
Για όσους θέλουν να προσθέσουν μια ξεχωριστή πινελιά στο αγαπημένο τους γλυκό, η Ιωάννα Σταμούλου προτείνει ένα διαφορετικό τρόπο σερβιρίσματος. Κόβετε σε κύβους τον Μακεδονικό Χαλβά με γεύση Βανίλια, τους ανακατεύετε με σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρας και φτιάχνετε ατομικά πακετάκια σε λαδόκολλα. Τα βάζετε για 5 λεπτά σε ζεστό φούρνο, μέχρι να μισολιώσει η σοκολάτα και τα σερβίρετε ανοιχτά σε πιάτο, μαζί με καβουρδισμένα φουντούκια ή αμύγδαλα.

info
www.haitogloubros.com