Η Sparoza είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ειδικότητα στα μίγματα μπαχαρικών και βοτάνων και το μυρωδάτο παρασκευαστήριο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου έχουν δημιουργήσει ένα χώρο υποδοχής ανοιχτό σε όλους.

Μπορείτε να τον επισκεφθείτε, να δοκιμάσετε από κοντά τα προϊόντα και να ανταλλάξετε ιδέες και γνώσεις. Εδώ θα βρείτε Μίγμα για Κοκκινιστά, Μίγμα για Λεμονάτα, Ανθό Αλατιού από τη Νότιο Κρήτη, Ανθό Αλατιού με Μυρωδικά, The Shaman Tea, Μίγμα για κόκκινο κρασί με ξύσμα εσπεριδοειδών και μπαχαρικά.

Τα 15 βότανα και μπαχαρικά της Μεσογείου είναι το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε με την επωνυμία Sparoza και το best seller τους. Συνδυάζει αρμονικά 15 βότανα και σπόρους, προσφέροντας υψηλή διατροφική αξία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, dressings και dips, κεφτεδάκια και μπιφτέκια, πίτες και τάρτες και σε ό,τι άλλο βάλει ο νους σας. Αρωματίζει βούτυρο, γιαούρτι, φέτα, ανθότυρο, μανούρι. Προσθέστε το στο τοστ ή απλά σε ψημένο ψωμί με λίγο ελαιόλαδο και η γεύση του θα σας μαγνητίσει!

info
Μαυρομιχάλη 53, Αθήνα, τηλ. 211 4117777.