Δοκιμάσαμε τα μπισκότα Βιολάντα και ενθουσιαστήκαμε με τις υπέροχες γεύσεις τους, αλλά και με την τεράστια ποικιλία τους.

Cookies με 45% κρέμα κακάο ή κρέμα μόκα, μπισκότα κρέμας, digestive, μαλακά cookies με φρούτα, ακόμα και διαίτης, κουλουράκια παραδοσιακά, γεμιστά και πάρα πολλά άλλα κάνουν την καθημερινότητά μας πολύ πολύ νόστιμη!

full45_eng_mocha

Η εταιρία Βιολάντα με παράδοση και ιστορία από το 1975 ξεκίνησε στα Τρίκαλα από την παραγωγή ποιοτικών αρτοσκευασμάτων και ψωμιού. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελίξει την ποικιλία των προιόντων της με πάνω από 130 προιόντα ζαχαροπλαστικής κερδίζοντας τη φήμη της ποιοτικής και ευρηματικής εταιρείας παραγωγής μπισκότων, πάντα τηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Με τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής μπισκότων και κουλουριών το 2014 μεγάλωσε τις δυνατότητες παραγωγής ευρείας κλίμακας. Άλλωστε εκτός από την εγχώρια αγορά τα επώνυμα μπισκότα Βιολάντα έχουν κατακτήσει και άλλες χώρες, όπως: Γερμανία – Αγγλία – Γαλλία – Βέλγιο – Ρουμανία – Ολλανδία – Σουηδία – Ουγγαρία – Κύπρος αλλά και τρίτες χώρες όπως Αμερική – Κίνα – Σαουδική Αραβία – Αραβικά Εμιράτα – Ισραήλ και πρόσφατα Νότια Κορέα και Ταιλάνδη.

Περισσότερα για τα μπισκότα Βιολάντα στο: www.violanta.gr