Πού αλλού; Στα Starbucks φυσικά! Πρόκειται για δυο νέα απολαυστικά ροφήματα, λοιπόν, με λίγες θερμίδες και τα δύο με συναρπαστικές γεύσεις: Blackberry Mojito Green Tea Lemonade: Ένα σούπερ δροσερό ρόφημα από μαύρα μούρα, μέντα, πράσινο τσάι Teavana και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι με πάγο και Peach Green Tea Lemonade: Άλλο ένα ρόφημα με πάγο, χτυπημένο στο χέρι, από ροδάκινο, τζίντζερ, πράσινο τσάι Teavana και λεμονάδα.

Starbucks-Blackberry-Mojito-Green-Tea-Lemonade

Και οι δύο νέες γεύσεις, αποτελούν τις απόλυτες light δροσιστικές επιλογές με λίγες θερμίδες (ξεκινώντας από 96 θερμίδες). Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε το κλασικό Teavana Shaken Iced Tea, με απολαυστικό τσάι Teavana (σε 3 διαφορετικές ποικιλίες) με μηδενικές θερμίδες, το Teavana Shaken Iced Tea Lemonade με επιπλέον λεμονάδα και ελάχιστες θερμίδες (Tall μέγεθος 37 θερμίδες), το Πράσινο Τσάι Teavana με νότες από δυόσμο, λεμονόχορτο και λουϊζα, το τσάι με ιβίσκο Teavana και το Μαύρο Τσάι Teavana.

Starbucks-Peach-Green-Tea-Lemonade

Επιπλέον κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού οι λάτρεις των Frappuccino ροφημάτων, θα προτιμήσουν το “to Go Light” με όλες τις γνωστές και αγαπημένες γεύσεις, επιλέγοντας Light Frappuccino με μόλις 78 μόλις θερμίδες.