Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υγιεινής διατροφής Fytro, διευρύνεται με τέσσερις νέες προτάσεις που αποτελούν ιδανική λύση για όσους ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, προσέχουν τη διατροφή τους και ταυτόχρονα αναζητούν γευστικές εναλλακτικές λύσεις.

Tα Crunchy Muesli με Βρώμη και Σοκολάτα Fytro -τραγανές μπουκιές δημητριακών με κομμάτια σοκολάτας- και τα Crunchy Muesli με Βρώμη και Μέλι Fytro -τραγανές μπουκιές δημητριακών με μέλι και 30% λιγότερα λιπαρά (κατά μέσο όρο σε σχέση με άλλες τραγανές μπουκιές δημητριακών). Για όσους επιθυμούν ένα γευστικό και δυναμωτικό πρωινό, ένα ελαφρύ γεύμα ή ένα σνακ, οι νέες τραγανές μπουκιές Fytro είναι πηγή Σιδήρου, Φώσφορου και Βιταμίνης Β1, περιέχουν φυτικές ίνες, ενώ είναι ελεύθερες γλουτένης.

Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro με ασβέστιο και βιταμίνες. Πρόκειται για ένα 100% φυτικό προϊόν, χαμηλό σε λιπαρά, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη ενώ είναι πηγή βιταμινών Ε, Β2, Β12 και D. Καταναλώνεται σκέτο ή σε συνδυασμό με χυμούς, φρούτα και δημητριακά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό για την παρασκευή νηστίσιμου πουρέ, ροφημάτων, αλλά και κρέμες, σάλτσες και σούπες. Επίσης μπορεί να αντικαταστήσει το γάλα σε συνταγές για ψωμί, κέικ και άλλα γλυκίσματα. Είναι κατάλληλο για χορτοφαγική διατροφή, για όσους δεν μεταβολίζουν την λακτόζη του γάλακτος ή είναι αλλεργικοί στο γάλα.

Τις νέες προτάσεις συμπληρώνει το Λευκό Κινόα Fytro, που αποτελεί πηγή Πρωτεϊνών, Φυτικών Ινών, Μαγνησίου, Βιοτίνης και Φωσφόρου. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Φολικό οξύ και είναι ελεύθερο γλουτένης. To Κινόα Fytro είναι ιδανικό για νόστιμες σαλάτες.

Πείτε «ναι» λοιπόν στην πρόκληση των νέων προϊόντων Fytro και απολαύστε τη γεύση, την ποικιλία και όλα τα ευεργετικά τους οφέλη.