Αλήθεια, ξέρετε ότι οι Σερραϊκές τομάτες καλλιεργούνται παραδοσιακά και εποχιακά σε ιδανικό ηπειρώτικο κλίμα με μη μεταλλαγμένους σπόρους και χωρίς βλαβερά φυτοφάρμακα;

H συγκομιδή τους γίνεται προσεκτικά διασφαλίζοντας μόνο τις ώριμες τομάτες και η μεταφορά καθώς και η συσκευασία τους γίνεται εντός 24 ωρών, ώστε να διασφαλιστεί η φρεσκάδα τους. Έτσι, ο ποιοτικός έλεγχος της τομάτας κατά την συγκομιδή, την παραλαβή και την παραγωγή εξασφαλίζει ένα 100% φυσικό προϊόν, με λεπτή οξύτητα και υψηλή περιεκτικότητα σακχάρων, γι αυτό και είναι πολύ γλυκές.

Αυτές, λοιπόν, οι Σερραϊκές τομάτες με τους λίγους σπόρους, τη σκληρή φλούδα και το βαθυκόκκινο ζωηρό χρώμα έγιναν σάλτσα τομάτας και κλείστηκαν μέσα στις συσκευασίες των νέων προϊόντων ΓΚΡΕΚΑ!

Δημιουργός αυτής της σειράς, η εταιρία ΚΟΡΕ, που από το 1979 δημιουργεί με συνέπεια προϊόντα υψηλής ποιότητας, πάντα σεβόμενη την Ελληνική Γη, όπως το ελαιόλαδο Χρυσελιά, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη της ελληνικής οικογένειας και του επαγγελματία.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα ΓΚΡΕΚΑ στο www.tomatogreka.gr