H νέα γεύση Mocha του High Protein Iced Coffee της Herbalife Nutrition είναι πλέον γεγονός και μπορεί να μπει στην καθημερινότητά σας. Τόσο η γεύση Mocha, όσο και η γεύση Latte Macchiato έχουν παρασκευαστεί από 100% αληθινούς κόκκους καφέ Espresso Robusta σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη για να δίνουν την κατάλληλη ώθηση στις καθημερινές υποχρεώσεις.

Να σημειώσουμε, πως ο παγωμένος καφές της Herbalife Nutrition προσδίδει 80mg καφεΐνης, δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες, ενώ επιπλέον έχει συνδυαστεί με 15g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ανά μερίδα!

Η νέα γεύση Mocha του High Protein Iced Coffee αποτελεί μια υγιεινή εναλλακτική λύση στα έτοιμα προϊόντα κρύου καφέ που κυκλοφορούν στην αγορά. Με μόνο 80 θερμίδες ανά μερίδα, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη του συνδυασμού καφεΐνης και πρωτεΐνης, ενώ αποτελεί την καλύτερη πρόταση για ένα δεκατιανό ή απογευματινό ρόφημα.

Μπορείτε να απολαύσετε το High Protein Iced Coffee σας εύκολα και γρήγορα, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να το έχετε παντού μαζί σας και απλά να προσθέσετε κρύο νερό και πάγο για μία μοναδική γευστική εμπειρία.

Τα οφέλη, που μπορείτε να έχετε από τον καφέ είναι πολλά, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη – 15g πρωτεΐνης γάλακτος ανά μερίδα, 80mg καφεΐνης από αληθινό καφέ. Κάθε συσκευασία διαθέτει 14 μερίδες με 80 θερμίδες τη μερίδα. Πρόκειται για προοϊόν παρασκευασμένο από 100% αληθινούς κόκκους καφέ espresso Robusta, χωρίς χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, κατάλληλο για vegetarians, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά γλυκαντικά από το φυτό στέβια.

Πως να το απολαύσετε
Μπορείτε να απολαύσετε το High Protein Iced Coffee στο σπίτι ή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, όταν έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για κάτι γλυκό. Είναι ιδανικό για ένα πρωινό ή απογευματινό ρόφημα. Όταν βρίσκεστε εν κινήσει: Γεμίστε ένα shaker με 250ml κρύο νερό. Προσθέστε 2 scoops από το High Protein Iced Coffee.

Ανακινήστε και προσθέστε πάγο. Όταν βρίσκεστε σπίτι ή στο γραφείο: Ανακατέψτε 2 scoops από το High Protein Iced Coffee με 250ml κρύο νερό σε ένα μπλέντερ, σε χαμηλή ταχύτητα για 5 δευτερόλεπτα. Προσθέστε πάγο.

Απολαύστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το weareherbalifenutrition.gr

Διαβάστε ακόμη:
Σοκολατένια τρουφάκια πρωτεΐνης

Πρωτεϊνούχο smoothie βανίλια με φρούτα

High Protein Iced Coffee: Απολαυστικό ρόφημα πρωτεΐνης με γεύση latte macchiato