Είτε είστε vegan, είτε έχετε επιλέξει περισσότερες διατροφικές επιλογές φυτικής προέλευσης, η πρόσληψη πρωτεΐνης είναι σημαντική για μια ισορροπημένη διατροφή. Γι αυτό το λόγο η Herbalife Nutrition δημιούργησε ένα νέο προϊόν το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) , που είναι ιδανικό για την ενίσχυση της καθημερινής μας πρόσληψης σε πρωτεΐνη.

Το νέο Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) με γεύση βανίλια και κρεμώδης υφή είναι ένα 100% Vegan προϊόν, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (15g ανά μερίδα), ενώ περιέχει 22 βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου και των βιταμινών Β12, C και D. Το νέο προϊόν δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη, φυσικώς ευρισκόμενη λακτόζη, τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ύλες, ενώ περιέχει γλυκαντικές ύλες από φυσικώς ευρισκόμενο γλυκαντικό από φύλλα του φυτού Στέβια.

Έτσι, το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό με το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1, για ένα γευστικό, υγιεινό και θρεπτικό vegan υποκατάστατο γεύματος, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, το οποίο μπορεί να προετοιμαστεί σε αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς.

Πώς το απολαμβάνετε
Απολαύστε το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) προϊόν ως δεκατιανό ή ως απογευματινό σνακ, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής. Αναμείξετε 2 scoops (28 g) σκόνης σε 250 ml κρύο νερό ή 3 scoops (42 g) σκόνης σε 375 ml κρύο νερό, ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες σε πρωτεΐνη.
Επίσης, μπορείτε να το αναμείξτε με την αγαπημένη σας γεύση του Πρωτεϊνούχου Ροφήματος Formula 1 για το απόλυτο vegan, θρεπτικό και υγιεινό υποκατάστατο γεύματος, προσθέτοντας 2 scoops του Vegan Πρωτεϊνούχου Ροφήματος (PDM Vegan) και 2 scoops από το αγαπημένο σας Formula 1 σε 300 ml νερό. Ανακινήστε και απολαύστε!

info
To Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα της Herbalife Nutrition περιέχει 20 μερίδες ανά συσκευασία. Κόστος: 45,37 € . Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.herbalife.gr
Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/
Instagram: https://www.instagram.com/herbalifenutrition.gr/?hl=el
Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F