Το αγαπημένο πειραιώτικο στέκι, που φημίζεται για τα πληθωρικά μπιφτεκόψωμά του, επιφυλάσσει μια νέα έκπληξη στους θαμώνες του, που δεν είναι άλλη από ένα νέο, αμαρτωλό μπιφτεκόψωμο.

Το Μπαρ Μπεε Κιου, που μας συστήθηκε πριν από περίπου πέντε χρόνια σε μία από τις πλέον κοσμοπολίτικες γειτονιές του Πειραιά, στην οδό Φρεαττύδος, ξεχωρίζει κυρίως τις ζουμερές μπριζόλες και τα αφράτα μπιφτεκόψωμά που προσφέρει.
Το «Ντόκτορ Μπεργκενστάιν» είναι το νέο πληθωρικό μπιφτεκόψωμο του μήνα από το Μπαρ Μπεε Κιου, που θα βρίσκεται στο μενού μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Περιέχει δύο 100% μοσχαρίσια μπιφτέκια, 4 φέτες τσένταρ, παναρισμένο τυρί Gouda, καπνιστό pulled pork, πικάντικη μαγιονέζα, Μπέργκεν-σως, σαλάτα coleslaw, πίκλες και φρέσκες τηγανητές πατάτες. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το Dr Frankenstein και είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα Μπαρ Μπεε Κιου.

Το Μπιφτεκόψωμο του Μήνα αποτελεί πλέον παράδοση για τα Μπαρ Μπεε Κιου, με τους χιλιάδες φανατικούς του brand να το περιμένουν με αγωνία κάθε φορά.

info
mparmpeekiou.com

Δείτε επίσης

Μπαρ Μπεε Κιου, στα 25 καλύτερα του κόσμου

Και γιορτινό και με ντόνατ το burger στον Πειραιά!

Tα καλύτερα στέκια για φαγητό στον Πειραιά