Όσο πλησιάζει το Πάσχα τόσο λιγουρευόμαστε τα σοκολατένια αβγά και τα κουλουράκια. Τα Marks & Spencer έχουν γλυκές προτάσεις στις οποίες δεν μπορείς να αντισταθείς.

M&S FOOD_EASTER 2 (25)

Στα ράφια των Marks & Spencer Food λοιπόν, βρίσκουμε μια μεγάλη ποικιλία από σοκολατένια αβγά σε πολύχρωμες και χαριτωμένες συσκευασίες, ό,τι πρέπει δηλαδή για να τα προσφέρουμε και ως πασχαλιάτικο δώρο. Επιπλέον, δεν λείπουν τα μπισκότα βουτύρου σε μοναδικά σχήματα και σε 2 τύπους, είτε με φρουτώδη είτε με ελαφρώς πικάντικη γεύση, που εκπλήσσουν με τη νοστιμιά τους.

M&S FOOD_EASTER 2 (18)

Πέρα από τα αβγά και τα κουλουράκια βέβαια, η γνωστή βρετανική αλυσίδα έχει και πολύ ξεχωριστές προτάσεις δώρων που φτιάχνουν τη διάθεση σε μικρούς και μεγάλους. Αγαπημένες φιγούρες, όπως η Hello Kitty αλλά και ο Darth Vader από την ταινία Star Wars, σε σοκολατένιο περίβλημα, καθώς και λαχταριστά γλειφιτζούρια σε σχήμα λαγού και ευφάνταστα ζελεδάκια και gingerbreads με πασχαλινό χαρακτήρα, κάνουν το φετινό Πάσχα ακόμη πιο γλυκό.

info
Τα M&S Food θα τα βρείτε: Στο M&S flagship store (Ερμού 33-35, Αθήνα, 6ος όροφος), στο M&S Food στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα), στο M&S Food στα Βριλήσσια (Λεωφ. Πεντέλης 23, Βριλήσσια), στο M&S Food Hall στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 13 & Κονδύλη 1, Γλυφάδα), στο M&S Food Hall στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη) και στο M&S Food Hall στην Κέρκυρα (Γ. Θεοτόκη 15-17, Κέρκυρα).