Τρεις ποικιλίες ελαιόλαδου, ένα γλυκό του κουταλιού και μία μαρμελάδα είναι τα προϊόντα ελιάς που προτείνει μια νέα ελληνική εταιρεία, που λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2014.

home-by-nature1

Πρόκειται για τo έξτρα παρθένo ελαιόλαδo Home Scent από κορωνέικη ποικιλία με έντονη γεύση και χαμηλή οξύτητα, το απαλό Home Spirit από τη σπάνια αχαϊκή ποικιλία, που ευδοκιμεί μόνο σε μια στενή ορεινή ζώνη μεταξύ Νομών Κορινθίας και Αχαΐας, αλλά και τη ναυαρχίδα των προϊόντων της Home By Nature, το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Home Supreme, με μηδενική οξύτητα, από βιολογική κορωνέικη ποικιλία.

home-by-nature2

Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης δύο ακόμα προϊόντα που τιμήθηκαν με βραβείο καινοτομίας στη διεθνή έκθεση τροφίμων SIAL 2014 στο Παρίσι: την ήπιας γλυκύτητας homemade μαρμελάδα ελιάς και το homemade γλυκό του κουταλιού ελιάς. Ευχάριστη έκπληξη είναι και οι πολυτελείς συσκευασίες τους που τα καθιστά ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας.

info
Τα προϊόντα Home by Nature θα τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Πληροφορίες: Αγ. Γεωργίου 18, Λυκόβρυση, τηλ. 213 0324182, www.homebynature.gr