Η εταιρεία Αφοί Χαΐτογλου μας συστήνει ένα προϊόν που αναμένεται να δώσει ακόμη περισσότερη γεύση στην καθημερινότητα μας, προσφέροντας παράλληλα και πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό. Για το φυστικοβούτυρο ο λόγος.

PeanutButterJellySandwich

Διαθέσιμο σε δύο τύπους, απαλό και crunchy, το ελληνικό φυστικοβούτυρο Αφοί Χαΐτογλου παρασκευάζεται αποκλειστικά από πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών. Μάλιστα, για κάθε βάζο χρειάζονται περισσότερα από 300 φιστίκια, που επιλέγονται με τη μεγαλύτερη φροντίδα και καβουρδίζονται ώστε να αποκτήσουν γεμάτη γεύση και απολαυστικό άρωμα, ενώ στην τελική φάση αλέθονται και συσκευάζονται προσεκτικά, δημιουργώντας ένα τέλειο γευστικά προϊόν.

AfoiHaitoglouFystikovoutyro

Απαλό (με πλήρως αλεσμένα φιστίκια, δηλαδή) ή crunchy (με θρυμματισμένα φιστίκια) το νέο αυτό φυστικοβούτυρο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες -όπως Β3 (νιασίνη), Β6 και βιταμίνη Ε-, σε μαγνήσιο και φυτικές ίνες, με την καθημερινή κατανάλωσή του, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, να προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια, να συμβάλλει στη μυϊκή λειτουργία και να ενισχύει τη μνήμη και τη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού (σύμφωνα με την European Food Safety Authority βάσει της θρεπτικής σύστασης του φυστικοβούτυρο). Το απολαμβάνετε, μεταξύ άλλων, απλωμένο σε φέτες ψωμιού, σκέτο ή με μαρμελάδα και ως ντιπ για λαχανικά και φρούτα.