Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. Μπορείτε όμως να σκεφτείτε καλύτερο και πιο γευστικό σύμμαχο σε αυτή τη διατροφική σας «στροφή» από τη Fytro;

Βέβαια και η διατροφή της Σαρακοστής έχει τους «κανόνες» της. Ένας από τους πιο βασικούς είναι να διαχειριστείτε τους περιορισμούς που επιβάλλει η νηστίσιμη διατροφή και παράλληλα να φροντίσετε να μη στερηθεί ο οργανισμός σας τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που του δίνουν την απαραίτητη καθημερινή ενέργεια που χρειάζεται και συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του.

Αυτό τον ρόλο έρχεται να αναλάβει η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Fytro, με προϊόντα που εξασφαλίζουν στον οργανισμό τα ημερήσια απαραίτητα αποθέματά του σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ενώ παράλληλα βοηθούν να δημιουργήσετε υγιεινές, νηστίσιμες αλλά και νόστιμες συνταγές. Έτσι, η νηστεία της Σαρακοστής μπορεί να εξελιχτεί σε ιδανική ευκαιρία για να υιοθετήσετε καθημερινές διατροφικές συνήθειες που θα συμβάλουν στον έλεγχο του βάρους αλλά και της υγείας σας, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Ξεκινήστε τη μέρα σας ιδανικά με ένα μπολ με δημητριακά και το νέο ρόφημα αμυγδάλου με ασβέστιο και βιταμίνες που θα λατρέψετε ενώ άνετα θα γίνει μία από τις πιο νόστιμες συνήθειές σας και εκτός Σαρακοστής. Πρόκειται για 100% φυσικό προϊόν, χαμηλό σε λιπαρά, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη και πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Β2, Β12, D. Όσο για το σνακ, οι ρυζογκοφρέτες είναι η τέλεια λύση για να «νικήσετε» τις λιγούρες πριν το μεσημεριανό αλλά και το βραδινό γεύμα. Ενδιάμεσα στα γεύματα, ένα ρόφημα σόγιας είναι επίσης ό,τι πρέπει και αυτό γιατί τα προϊόντα σόγιας αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών, άρα μεταξύ άλλων είναι εξαιρετικό υποκατάστατο των ζωικών προϊόντων. Αν δεν έχετε ακόμα βάλει στο τραπέζι σας τον κιμά και το κεμπάπ σόγιας αλλά και το κριθαράκι και τα μακαρόνια από αλεύρι σόγιας, που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, κάλιο και μαγνήσιο, πραγματικά δεν ξέρετε τι χάνετε… Για το μεσημεριανό σας μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε ζυμαρικά, ρύζι ακατέργαστο, πλιγούρι.

Δείτε επίσης
Βρες ξανά τη γραμμή σου με fytro!

info
www.fytro.com.gr