O Δημήτρης Οικονομίδης σπούδασε Καλές Τέχνες και Ζαχαροπλαστική, γι αυτό και πάντα προσπαθεί να αναδεικνύει την «αρχιτεκτονική» της γεύσης στο κομψό ζαχαροπλαστείο του στο Νέο Ψυχικό.

Η ποιοτική πρώτη ύλη, η πρωτοτυπία στη συνταγή και στη σύλληψη της αυθεντικής ιδέας, όπως και η λεπτομερής παρασκευή είναι στοιχεία που διατηρεί σε όλα τα γλυκά του, όπως και στις 5 διαφορετικές σοκολάτες, που δημιούργησε με έμπνευση και στυλ. Έτσι, η φυσική βανίλια Νέας Γουινέας και η κουβερτούρα Valrhona «δένουν» αρμονικά με τις avant garde φιγούρες των Ολύμπιων θεών της συσκευασίας, που δημιούργησε το creative agency Saint of Athens. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά;

White Athena
Opalys 33% λευκή κουβερτούρα με κρεμώδη υφή, περιέχει 11% λιγότερη ζάχαρη από άλλες λευκές κουβερτούρες και είναι αρωματισμένη με φρέσκο γάλα και φυσική βανίλια Νέας Γουινέας.

Milky Aphrodite
Saint dominique 46% κουβερτούρα γάλακτος με προέλευση από τον Άγιο Δομίνικο, υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, απαλή υφή, αφήνει νότες από ξηρούς καρπούς και οξύτητα από φρούτα με επίγευση μαύρης κουβερτούρας.

Black Zeus
Belize 75% κουβερτούρα μαύρη με 75% κακαόμαζα, προέλευση από το Belize της κεντρικής Αμερικής με νότες από ώριμα φρούτα.

Fruity Hermes
Passion fruit κουβερτούρα passionfruit με έντονα αρώματα, από 100% φυσικό χρώμα και γεύση από φρούτα του πάθους και perles Caramelia.

Fruity Hermes
Framboise κουβερτούρα framboise με νότες από confit σμέουρο, έντονα αρώματα, από 100% φυσικό χρώμα και γεύση από σμέουρα και perles Opalys.

info
Τις υπέροχες αυτές σοκολάτες θα βρείτε στο κατάστημα Dimitris Economides, Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6755000.