Με βάση τους καρπούς της ελληνικής φύσης, η εταιρεία Amhes – Astra Medical Hellas δημιουργεί μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής, που προάγουν έναν αρμονικό τρόπο ζωής, βασισμένα σε υψηλής βιολογικής αξίας συστατικά.

Τα Bio Tonics παρασκευάζονται με τη χρήση βοτάνων και φυσικών / βιολογικών συστατικών υψηλής ποιότητας και με φόρμουλες φιλικές προς τον οργανισμό και το περιβάλλον, με κλινικά ελεγμένη αποτελεσματικότητα, προσιτή τιμή, προσφέροντας τη δυνατότητα καθημερινής χρήσης. Μάλιστα, για τη συσκευασία τους χρησιμοποιούνται ανακυκλώσιμα υλικά και αποφεύγεται το πλαστικό.

Στη σειρά Bio Tonics περιλαμβάνονται: Βιταμίνη Β12, Βιταμίνη D3, Βιταμίνη C, Seven Berries (με βατόμουρα, μούρα, σμέουρα, κράνμπερι, φραμπουάζ, μύρτιλα και φράουλες), Multi Tonic, Immune’s Tonic για φυσική του ανοσοποιητικού, Herb’s Tonic, Curcumi Plus με κουρκουμά και μαύρο πιπέρι, φυσικό τονωτικό Bee’s Tonic και Arthro Tonic για την φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων και την υγεία των αρθρώσεων.

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα δεν διατίθενται ηλεκτρονικά, αλλά αυστηρά μόνο μέσα από φυσικά φαρμακεία, για μην επηρεάζεται η ποιότητα τους από τις μετακινήσεις. Αν το φαρμακείο σας δεν το έχει ήδη διαθέσιμο στο ράφι, μπορείτε να του ζητήσετε να σας το προμηθεύσει από την φαρμακαποθήκη του. Ακόμη και με αυτόν τον τρόπο, σε μερικές ώρες θα το έχετε στα χέρια σας.

info
Δείτε όλα τα Bio Tonics εδώ: www.bio-tonics.com