Αποτελούν αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο προορισμό για μικρούς και μεγάλους, καθώς δεν είναι λίγα τα κλασικά Χριστουγεννιάτικα ροφήματα, που κάθε χρόνο κάνουν τέτοια εποχή την εμφάνισή τους.

Να τι θα απολαύσετε αυτές τις μέρες στις γιορτινές κόκκινες κούπες των Starbucks:

Honey and Almond Hot Chocolate: Ένα μοναδικά εορταστικό ρόφημα που συνδυάζει ζεστή σοκολάτα με υπέροχη γεύση από αμύγδαλο. Η επικάλυψη με σοκολατένια σαντιγί, mocha sauce και μέλι είναι σκέτη απόλαυση!

Gingerbread Latte: Μια διαφορετική, απόλυτα Χριστουγεννιάτικη γεύση! Αρμονικός συνδυασμός καφέ με γάλα, γεύση & άρωμα φρεσκοψημένου μελόψωμου με ginger, με επικάλυψη από σαντιγί ginger και τριμμένο μπισκότο.

Toffee Nut Latte: Γλυκιά καραμελένια γεύση και έντονη γεύση καρυδιών, espresso, βελούδινο γάλα στον ατμό και επικάλυψη από σαντιγί και καραμελωμένες νιφάδες.

Starbucks Christmas Blend Espresso RoasteditedStarbucks Christmas Blendedited

Για όσους επιμένουν στα κρύα ροφήματα και τον χειμώνα, υπάρχει η επιλογή του Toffee Nut Frappuccino. Δύο από τις πιο δημοφιλείς και απόλυτα εορταστικές ποικιλίες των Starbucks επιστρέφουν για να προσθέσουν στις κούπες μας μια δόση Χριστουγέννων. Ο Starbucks Christmas Blend Espresso Roast με την έντονη γεύση και το πικάντικο και καραμελωμένο τελείωμα του και ο Starbucks Christmas Blend, εορταστικός συνδυασμός παλαιωμένων κόκκων Sumatra και γήινων κόκκων από την Ασία/Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική. Απολαύστε τους είτε στο σπίτι, είτε ως δεύτερη επιλογή καφέ στα ροφήματά σας.

Το εορταστικό πνεύμα, βρίσκεται ακόμα και στις εναλλακτικές προτάσεις δώρων που μπορείτε να βρείτε στα Starbucks. Επιλογές από ποικιλίες καφέ και τσαγιού, μέχρι αξεσουάρ που έχουν σχέση με τον καφέ, έως μοναδικές εορταστικές κούπες, θερμός και στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

starbucks_xmas15_mugs