Άκρως δροσιστικούς και απολαυστικούς συνδυασμούς, προτείνουν για αυτό το καλοκαίρι τα καταστήματα Starbucks, που μας συστήνουν το νέο Teavana Shaken Iced Mango Black Tea Lemonade, δίπλα στα αγαπημένα ροφήματα Blackberry Mojito Green Tea Lemonade και Peach Green Tea Lemonade.

Πέρα από τη γεύση τους βέβαια, τα προτιμάμε και για τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμίδες τους -ξεκινούν από τις 60 θερμίδες, σαν να τρως ένα μέτριο ροδάκινο δηλαδή. Όσο για το τι περιέχουν, το Mango Black Tea Lemonade συνδυάζει παγωμένο μαύρο τσάι με λεμονάδα και εξωτική γεύση από μάνγκο και γλυκιά νότα φρούτου του πάθους χτυπημένο στο χέρι με πάγο, το Blackberry Mojito Green Tea Lemonade δίνει αίσθηση από μαύρα μούρα, μέντα, πράσινο τσάι Teavana και λεμονάδα και το Peach Green Tea Lemonade είναι μια πανδαισία ροδάκινου με νότες τζίντζερ, πράσινο τσάι Teavana και λεμονάδα.

Σημειώστε ότι τα Starbucks έχουν και happy hour ή αλλιώς Τeavana Par-tea από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου και καθημερινά από τις 19.00 και μετά απολαμβάνετε 1+1 με κάθε αγορά Teavana.

Δείτε επίσης
Οι 3 macchiato των Starbucks μας βάζουν σε τρί-λημμα