H γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ προσφέρει το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό– πλήρες και ελαφρύ με 2% λιπαρά- σε πακέτο προσφοράς 2+1 δώρο για όλο τον Μάιο.

Ειδικότερα, για όλη τη διάρκεια του Μαΐου, οι καταναλωτές θα μπορούν να επισκεφθούν τα μεγάλα σούπερ μαρκετ της χώρας και να έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό ακόμα πιο οικονομικά, στο προνομιακό πακέτο προσφοράς 2+1 δώρο.

Να σημειώσουμε πως το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό εντάχθηκε στην οικογένεια της εταιρείας πριν από 2 χρόνια και αποτελεί ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και μοναδική υφή. Παράγεται από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά η ΔΩΔΩΝΗ από επιλεγμένες φάρμες της Ηπείρου, τις οποίες υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Μετρώντας 58 χρόνια παραγωγής αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων με ξεχωριστή γεύση, τη Γεύση του Καλού, η ΔΩΔΩΝΗ επενδύει σταθερά στην ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της με νέα, αυθεντικά προϊόντα, εξαίρετης ποιότητας, που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις.

Δείτε επίσης:
15 νόστιμοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις ένα κεσεδάκι γιαούρτι

Πόσο σημαντικό είναι το γιαούρτι για την καλή υγεία του εντέρου

Το ελληνικό γιαούρτι είναι το μόνο που περνά το «τεστ της χαμηλής ζάχαρης»