Τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής είναι γνωστά σε όλους γι αυτό άλλωστε και τα συστατικά της παραμένουν ίδια κι απαράλλαχτα εδώ και 8.000 χρόνια. Φυσικά, απαραίτητο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής είναι το ξίδι. Κι όταν λέμε ξίδι, εννοούμε το γνήσιο ξίδι, αυτό που παράγεται από επιλεγμένα σταφύλια.

Στη νέα σειρά προϊόντων «Το Μετόχι», θα βρείτε ξίδι λευκό και κόκκινο 7 βαθμών, καθώς επίσης, αυθεντικό Βalsamico και Crema Balsamico di Modena . Θα βρείτε ακόμα κάποια σημαντικά στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει σημαντικά από τα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

Στο λευκό και κόκκινο ξίδι, είναι τα 80 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή ξιδιού. Είναι οι 7 βαθμοί οξύτητας που προσφέρουν στο ξίδι περισσότερη δύναμη στη γεύση. Είναι η διαύγειά του. Είναι το καπάκι ασφαλείας και ελεγχόμενης ροής που διατηρεί τη γεύση του ξιδιού αναλλοίωτη. Και, βέβαια, η μοντέρνα POP συσκευασία του που σας προετοιμάζει για μια γευστική εμπειρία ενώ παράλληλα στολίζει το τραπέζι σας.

Στο Balsamico di Modena είναι η ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια. Είναι η προέλευσή του από τη Modena της Ιταλίας (ΠΟΠ). Είναι η βαθιά γνώση και τα μυστικά των οξοποιών της Modena. Eίναι η μοντέρνα και εύκολη στη χρήση συσκευασία του.

Τόσο τα απλά ξίδια όσο και το Balsamico και Crema Balsamico di Modena αποτελούν αναντικατάστατο συστατικό σε αναρίθμητες συνταγές φαγητών. «Το Μετόχι» στο μαγείρεμα, σε σαλάτες, στο γαρνίρισμα καθώς και σε διάφορες σως, είναι η εγγύηση για ένα μοναδικό, γευστικό αποτέλεσμα.

info
www.tometoxi.com