Η Ζεμύθα, το ανάλαφρο τυρί της ΗΠΕΙΡΟΣ είναι πλέον διαθέσιμη σε νέα εκδοχή, με βελτιωμένη συνταγή και διαδικασία τυροκόμησης και μάλιστα, σε νέα μοντέρνα συσκευασία.

Η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ είναι ένα ξεχωριστό τυροκομικό προϊόν που συνδυάζει τα πολύ χαμηλά λιπαρά με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ συγχρόνως έχει μεστή και νόστιμη γεύση. Συγκεκριμένα, περιέχει 27% πρωτεΐνη και μόνο 1% λιπαρά, είναι πλούσια σε ασβέστιο και από θερμίδες; Μόλις 29 θερμίδες ανά μερίδα!

Η ζεμύθα, που είναι ένα καινοτόμο προϊόν και προέκυψε μετά από συνεχείς έρευνες του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας, είναι ιδανική για όσους ακολουθούν συγκεκριμένα προγράμματα διατροφής με χαμηλά λιπαρά, για όσους γυμνάζονται και θέλουν να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα, καθώς και για όσους θέλουν να διαφυλάξουν τη φυσιολογική κατάσταση των οστών τους.

Θα τη βρείτε τριμμένη, σε συσκευασίες των 200γρ. και 400γρ., αλλά και σε κεφάλι στον πάγκο των τυροκομικών. Συνοδεύει όλα τα φαγητά που θέλουν τριμμένο τυρί.