Mε δύο βραβεία επέστρεψε η ΒΕΡΓΙΝΑ από τον Διεθνή Διαγωνισμό της Λυόν επιβεβαιώνοντας μια ακόμα φορά την αξία της και εκτός συνόρων.

Ένα Χρυσό και ένα Αργυρό βραβείο προσθέτει στη συλλογή της η ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss και ΒΕΡΓΙΝΑ Red από τη συμμετοχή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Concours International de Lyon 2021 που φημίζεται για το κύρος και το επίπεδό του.

Η ήδη βραβευμένη ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss, μία από τις καλύτερες μπύρες του κόσμου στην κατηγορία Hefeweizen με πλήθος μεταλλίων και διακρίσεων στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς, απέσπασε Χρυσό στην κατηγορία Wheat-Wheat Beer-Weizenbier-Hefeweizen Hell ως η καλύτερη ελληνική μπύρα του διαγωνισμού αλλά και μία από τις 10 καλύτερες μπύρες Weiss παγκοσμίως.

Μία πλούσια αρωματική μπύρα χάρη στην ειδική αφροζύμη που της δίνει ένα φρουτώδες άρωμα που θυμίζει γαρύφαλλο και μπανάνα.

Στον ίδιο διαγωνισμό, η ΒΕΡΓΙΝΑ Red, αρωματική, κεχριμπαρένια φτιαγμένη με μοναδική συνταγή από σπάνιες βύνες Θράκης, απέσπασε Αργυρό στην κατηγορία «Red and Amber Lager».

«Είμαι πολύ περήφανος για τη διπλή τιμητική διάκριση καθώς η ΒΕΡΓΙΝΑ ‘ταξιδεύει’ σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζεται για την ανώτερη ποιότητά της στο πλαίσιο διεθνών, υψηλού κύρους διαγωνισμών», τονίζει ο κ. Χ. Δημτσούδης, CEO και Master Brewer από το 1997 στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. «“Συνταγή” της επιτυχίας είναι η εκλεκτή βύνη Θράκης σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το μεράκι μας για αυθεντική μπύρα».

Δείτε επίσης: 

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν οι παγωμένες μπύρες έρχονται…

“Ζυθογνωσία” για όσους αγαπούν τη μπύρα

Δύο λαχταριστοί μεζέδες για τη μπύρα