Θα μάς πίστευατε αν σάς λέγαμε ότι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη, trans λιπαρά, επιπρόσθετη ζάχαρη και συντηρητικά μπορεί να είναι εξαιρετικά γευστικό; Ούτε κι εμείς, μέχρι που δοκιμάσαμε τα κριτσίνια mySticks.

Ποιος είπε ότι τα προϊόντα χωρίς γλουτένη δεν είναι νόστιμα; Με την ελληνική αγορά να διανθίζεται με ολοένα και περισσότερα προϊόντα αυτής της κατηγορίας, η νέα μας ανακάλυψη αφορά ακριβώς σε αυτό, δηλαδή μια σειρά από κριτσίνια που εκτός από απόλυτα υγιεινά είναι και και εξαιρετικά νόστιμα!

Τα εν λόγω κριτσίνια, που δημιουργήθηκαν μετά από συστηματική τριετή έρευνα, κυκλοφορούν στην αγορά με την επωνυμία Live Long Live Greek και απευθύνονται σε καταναλωτές όλων των ηλικιών. Περιέχουν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, ενώ είναι κατάλληλα για όσους έχουν κοιλιοκάκη, δυσανεξία στη γλουτένη, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, διαβήτη τύπου Α’ αλλά και για εκείνους που απλά επιλέγουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Στην αγορά βρίσκεις ούτε μία ούτε δύο αλλά οκτώ γεύσεις από σπανάκι- κρεμμύδι και άνηθο, τυρί, κρασί, pesto βασιλικού και χοντρό αλάτι- δενδρολίβανο, μέχρι μεσογειακό χαρούπι, σουσάμι- ηλιόσποροι και μέλι με μαστίχα Χίου.

info
http://livelonglivegreek.com/