Μας έρχονται από την περιοχή Ζαχαριάς στην Αργολίδα και μέσα στα γυάλινα βαζάκια και μπουκαλάκια τους βάζουν ό,τι καλύτερο προσφέρει η φύση, μεταμορφωμένο σε λαχταριστές μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού και λικέρ φτιαγμένα με μεράκι και συνταγές από σπίτι!

fisis_filema_kastano

Δίπλα τους και ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό παρακαλώ, που συμπληρώνει με τον πιο γευστικό τρόπο τη νόστιμη γκάμα προϊόντων της οικογενειακής επιχείρησης “Φύσης Φίλεμα”.

fisis_filema_liquer5

Τα ξεχωρίζουμε για τη νόστιμη γεύση τους και κυρίως για την αγνότητα τους, μιας και φτιάχνονται χωρίς καθόλου συντηρητικά, μόνο με φρούτα και καρπούς -φύσης φίλεμα όνομα και πράγμα δηλαδή.

fisis_filema_olive_oil3

Θέλεις να πάρεις μια γεύση; Δοκίμασε γλυκό κουταλιού βύσσινο, κάστανο, νεράντζι, περγαμόντο, σταφύλι, συκαλάκι και μην παραλείψεις κεράσι Βοδενών, κυδώνι, μελιτζανάκι ή μήλο με αμύγδαλο. Δώσε γλυκό τόνο στο πρωινό σου με μαρμελάδες βερίκοκο, πορτοκάλι, ροδάκινο, σύκο, φράουλα και δαμάσκηνο-βανίλια και όταν έρθουν οι επισκέπτες σου, πρόσφερε τους ένα λικεράκι όπως βερίκοκο, βύσσινο, δαμάσκηνο, καρυδάκι, περγαμόντο, ροδάκινο ή ρόδι. Σημείωσε ότι για να αναδειχθεί το πλούσιο άρωμα του λικέρ μπορείς να το σερβίρεις με λίγο πάγο.

info
Ζαχαριάς Δήμου Άργους – Μυκηνών, Αργολίδα, τηλ. 27510 26403.