Ένα ακόμη MasterChef έφτασε στο τέλος του και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε -χωρίς να προκαλέσει και ιδιαίτερη αίσθηση, αφού εξ αρχής ήταν στα φαβορί-, ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έχουμε νικητή! Ο Σταύρος είναι εκείνος που κερδίζει τον τίτλο του επόμενου #MasterChefGR, το τρόπαιο και τις 50.000€! @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Μπορεί φέτος ο τηλεοπτικός μαγειρικός διαγωνισμός να μας απασχόλησε περισσότερο με τις ίντριγκες και τα ειδύλλια μεταξύ των παικτών, ωστόσο το ζητούμενο παρέμεινε ένα: η ανάδειξη του νέου Master Chef, που μαζί με τον τίτλο παίρνει και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης λοιπόν, κατάφερε να αναδειχθεί ως ο νέος Master Chef, επιβεβαιώνοντας τα spoilers που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και εβδομάδες σε σχέση με το φινάλε του διαγωνισμού και όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι θέλουμε να μάθουμε κάτι παραπάνω για τον μεγάλο νικητή.

Για αρχή ξέρουμε όσα μας είπε ο ίδιος για τον εαυτό του, όταν μας συστήθηκε στη διαδικασία των auditions. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης λοιπόν, είναι Αθηναίος με καταγωγή από τη Σύρο και όπως είπε στην πρώτη του γνωριμία με τους τρεις κριτές, πήγε στο MasterChef γιατί έχει τη μαγειρική τρέλα και ψάχνει τη μαγειρική ωριμότητα.

Ο ίδιος κατάφερε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι να ξεχωρίσει για το στυλ του, με τα πολύχρωμα πουκάμισα και τα γυαλιά ηλίου ακόμη και στους εσωτερικούς χώρους. Άλλωστε, θεωρεί τα γυαλιά ηλίου το γούρι του και γι αυτό δεν τα αποχωρίστηκε ποτέ όλους τους μήνες που τον βλέπαμε στο διαγωνισμό, αν και οι κριτές αρχικά του είχαν ζητήσει να μην τα φοράει.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης κέρδισε μία θέση στο φετινό MasterChef σερβίροντας στον Πάνο Ιωαννίδη, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά χτένια φρικασέ, με τους δύο πρώτους να του λένε ναι για την επόμενη φάση, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς τον είχε αρχικά απορρίψει. Στη συνέχεια, ο Σταύρος εντάχθηκε στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Στο σύντομο βιογραφικό που παρατίθεται για κάθε παίκτη στο site του τηλεοπτικού διαγωνισμού, διαβάζουμε επίσης ότι ο «στυλάτος μάγειρας» όπως τον αποκαλούν, ήθελε από τα 15 του να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο διαγωνισμό πήγε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση. Στόχος του, να πάρει από το MasterChef ό,τι καλύτερο μπορεί, από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό. Για τις ευκαιρίες δεν ξέρουμε ακόμη, πάντως τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο τα πήρε σίγουρα!

Να σημειώσουμε τέλος, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Σταύρο Βαρθαλίτη σε τηλεοπτική μαγειρική εκπομπή. Το 2017 είχε συμμετάσχει και στο Ζητείται Chef του Ant1, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει. Φαίνεται ότι τώρα ήταν η σειρά του…

Δείτε επίσης:
Σωτήρης Κοντιζάς: Ο γκουρού του Master Chef

Κουίζ: Απάντησε στις ερωτήσεις και μάθε αν θα έβγαινες ο επόμενος Έλληνας Master Chef

Μήπως η Κατερίνα Λένη είχε δίκιο και η Ντέμη δεν είναι τόσο vegan όσο λέει;