Μας συστήθηκε φέτος το χειμώνα και έγινε αμέσως ένα από τα πιο δυνατά spots της πόλης της Καλαμάτας. Η καλοκαιρινή του εκδοχή, όμως, πιστέψτε μας, είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

yiamas pisina

Και πώς να μην είναι όταν το καλοκαιρινό μαγαζί είναι προϊόν της ένωσης του Aqua Club, του Yiamas Gastro Bar και του Elite City Resort, τα οποία ένωσαν τις δυνάμεις τους και εγένετο το πιο δυνατό all day snack cocktail bar!

yiamas horos1

Έτσι, λοιπόν, σε ένα ξύλινο deck με θέα θάλασσα απολαμβάνουμε φαγητό και cocktails, όπως έχουν δημιουργηθεί από τους μετρ του είδους Στέλιο Μπαρμπέα και Γιάννη Σταθάκη.

yiamas tortigia

yiamas fagito

Στα decks o μοναδικός Jimmy Konstantopoulos, ο οποίος καταφέρνει να συνδυάσει το παλιό με το νέο αρμονικά και μελωδικά. Συχνά μάλιστα η μουσική του συνοδεύεται από σολίστ σαξοφώνου αλλά και τρομπέτας!

yiamas glyko

Μια πρωτοτυπία του Yiamas Gastro Bar είναι ότι είναι το πρώτο μαγαζί που εφάρμοσε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο εντυπώσεων και κριτικής, μέσω μιας εφαρμογής για κινητά και tablets, που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να μεταφέρει της εντυπώσεις του και να βαθμολογήσει σε 15 διαφορετικές κατηγορίες την ποιότητα των υπηρεσιών του σε φαγητό, κρασί, γλυκό, μουσική, προσωπικό και ατμόσφαιρα. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και στους πρώτους 500 πελάτες που απάντησαν το ποσοστό θετικών εντυπώσεων ξεπερνά το 95%! Για του λόγου το αληθές δες ΕΔΩ

info
Yiamas Gastro Bar- Elite City Resort, τέρμα Ναβαρίνου, Καλαμάτα, τηλ. 27210 22434, 6942 021 032, www.facebook.com/YiamasGastroBar