Το γνωστό ιταλικό εστιατόριο La Pasteria στο Κολωνάκι άλλαξε σπίτι -μεταφέρθηκε από την Τσακάλωφ στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου- και το γιόρτασε με ένα πολύωρο πάρτι.

La Pasteria_7edited

Χωρίς να αφήσει τη γνώριμη γειτονιά του Κολωνακίου, όπου άνοιξε για πρώτη φορά πριν 20 χρόνια το πρώτο μάλιστα εστιατόριο της αλυσίδας, το La Pasteria μεταφέρθηκε στη Βαλαωρίτου και, πλέον, μας υποδέχεται στο νούμερο 15 του πολυσύχναστου πεζόδρομου.

La Pasteria_2edited

Για να γιορτάσει δε το νέο του στέκι, έστησε και ένα πολύωρο πάρτι στο οποίο προσφέρθηκαν ξεχωριστές νοστιμιές του La Pasteria, ενώ η non-stop μουσική από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του En Lefko, Νίκο Δρογώση και Σπύρο Παγιατάκη, εκτόξευσαν τη διάθεση. Παράλληλα, όσοι βρέθηκαν στην ιταλική τρατορία είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς τα εργαλεία της ιταλικής κουζίνας, μπορούν να αποκτήσουν φωνή και να γίνουν μουσική στα χέρια των πιο απίθανων τύπων, των Maestri Di Pasta της La Pasteria!

katastima-sth-valaoritou-3

Όσο για το νέο εστιατόριο, είναι ένας όμορφος χώρος με λιτές γραμμές και χρωματική αρμονία, που ισορροπεί ανάμεσα στις γήινες αποχρώσεις και στην αντίθεση λευκού και μαύρου. Στους μαυροπίνακες που συναντάς υπάρχουν “ιταλικές” πληροφορίες, ενώ στο βάθος δεσπόζει η ανοικτή κουζίνα, σήμα κατατεθέν της La Pasteria.

info
Βαλαωρίτου 15, Κολωνάκι, τηλ. 210 3632032.