Μια ολοκληρωμένη εμπειρία μας περιμένει φέτος το καλοκαίρι στο St’ Astra, το roof- top restaurant του Radisson Blu Park Hotel.

Από το πρωί, η πισίνα του ξενοδοχείου μας υποδέχεται για βουτιές, καφέ και σνακ με θέα το πράσινο του πάρκου. Το βράδυ απολαμβάνουμε εξαιρετικά πιάτα από το Cooked Freshness μενού του ανερχόμενου Δημήτρη Κανταράκη. Φρέσκα και ντόπια υλικά, γευστικά και γεμάτα βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που προέρχονται από τον φυσικό κόσμο, κομμένα και μαγειρεμένα στην ακμή τους, συνθέτουν το πιο νόστιμο μενού του καλοκαιριού. Ολα αυτά, σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη θέα 360ο της πόλης κάνουνε την πρόταση για δείπνο St’ Astra απλά μοναδική!

Ξεκινάμε οπωσδήποτε με σαλάτα με γαρίδες, ψιλοκομμένα λαχανικά, σησαμέλαιο αλλά και με αυτήν με baby λαχανικά και vinaigrette φράουλας. Το carpaccio από λαβράκι με μαγιονέζα αχινού και finger lime είναι ένα εξαιρετικό ορεκτικό που μόνο εκεί μπορεί να γευτεί κανείς, όπως και το κατσικίσιο τυρί με φρούτα και φιστίκι.

Θαλασσινά μαρινάτα με κινόα και φύτρες φασολιών, σκορπίνα σε κακαβιά η όποια επιλογή από τα εξαιρετικά πιάτα με κρέας, όπως ταλιάτα μοσχάρι, χοιρινό Ιberico, φιλέτο και πολλά άλλα μάς κάνουν να θέλουμε να επιστρέψουμε για ένα ακόμα Cooked freshness δείπνο. Φυσικά πάντα μπορούμε να συνοδεύσουμε τις επιλογές μας με sushi αξιώσεων.

Μετά το δείπνο βέβαια και αφού έχουμε απολαύσει μια απολαυστική pavlova, μάς περιμένουν στο upper deck, το ψηλότερο σημείο του roof, δροσιστικά cocktails υπό τους ήχους lounge, bossa nova και latin jazz, ενώ η θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και της φωτισμένης πόλης απογειώνουν τις αισθήσεις μας.

Τις Κυριακές επιστρέφουμε βέβαια πάντα για το καθιερωμένο brunch by the pool από τις 11:30 μέχρι τις 17:00.

info
Radisson Blu Park Hotel Athens, Λ. Αλεξάνδρας 10 , Αθήνα, Τηλ. 210 8894500, facebook.com/St.Astra.Restaurant/