Με γνωστούς σεφ και κουζίνα βραβευμένη με αστέρια Michelin κακομαθαίνουν τους επισκέπτες τους τα δυο ξενοδοχεία Ikos Resort της Χαλκιδικής φέτος το καλοκαίρι.

Επενδύοντας στην υψηλή γαστρονομία και εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην ελληνική φιλοξενία, τα ξενοδοχεία Ikos Resort -το ανακαινισμένο Ikos Oceania και το ολοκαίνουριο Ikos Olivia που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το Μάιο- συνεργάζονται με διάσημους σεφ, οινοχόους και mixologists. To αποτέλεσμα; Μια Infinite Lifestyle εμπειρία που κάνει τη διαμονή στα ξενοδοχεία ξεχωριστή.

Στα 5 θεματικά εστιατόρια των ξενοδοχείων απολαμβάνεις με τη μορφή à la carte και μπουφέ, εξαιρετικής ποιότητας πιάτα στα οποία κυριαρχούν τα τοπικά προϊόντα:

OUZO-Restaurant-1

* Στο “Ouzo”, o καταξιωμένος και δημιουργικός σεφ Λευτέρης Λαζάρου δημιουργεί ένα à la carte μενού με έμφαση στις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Ιδανική επιλογή για πρωινό, μεσημεριανό αλλά και για δείπνο.
* Στο “Provence” από την άλλη, τον πρώτο λόγο έχει η γαλλική κουζίνα της Προβηγκίας. Οι αυθεντίες στη φίνα γαλλική κουζίνα και βραβευμένοι με αστέρια Michelin αδελφοί Pourcel ετοιμάζουν μοναδικά πιάτα, πραγματικά έργα τέχνης.

Chef-Fusco3-(28)
* Στην κουζίνα του “Fusco” μπαίνει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Andrea Fusco, που δίνει και το όνομά του στο εστιατόριο. Εδώ δοκιμάζεις μοναδικής νοστιμιάς ιταλικές γεύσεις.
* Στο “Anaya” βρίσκονται στο επίκεντρο οι πιο λαχταριστές ασιατικές γεύσεις, με συναρπαστικά νέα projects από τους Chefs at Work.
* Τέλος, στο “Flavors” ο head chef Γιάννης Βασιλειάδης στήνει έναν πλούσιο μπουφέ γεμάτο μεσογειακές γεύσεις, που απολαμβάνεις με θέα το Αιγαίο.

Όσο για τα κρασιά, αφήσου στα χέρια του βραβευμένου sommelier Νικόλα Γιαννόπουλου που έχει δημιουργήσει το κελάρι των Ikos Resorts συμπεριλαμβάνοντας μια μεγάλη συλλογή από ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, που συνοδεύουν εξαιρετικά τα πιάτα από τις διαφορετικές κουζίνες των εστιατορίων.

Ikos-Oceania-Greek-alacarteb

Πέρα από τα 5 εστιατόρια βέβαια, στα ξενοδοχεία Ikos βρίσκεις και 5 κομψά μπαρ, τα οποία έχουν καταλάβει κάποια από τα πιο μαγευτικά σημεία των εγκαταστάσεων, τόσο στην παραλία όσο και στους κήπους. Τα υπέροχα ποτά και cocktails που απολαμβάνεις στα μπαρ επιμελείται ο επίσης βραβευμένος mixologist Αριστοτέλης Παπαδόπουλος.

info
Ikos Resort, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική, τηλ. 23730 95300, www.ikosresorts.com