Μία γευστική έκπληξη μας επιφύλασσε στην έναρξη του ο Μάρτιος, καθώς όπως φαίνεται η ομάδα του εστιατορίου Aleria αναλαμβάνει το σχετικά νέο εστιατόριο Walla Walla, που είχε ανοίξει το φθινόπωρο στο Παγκράτι.

Το Walla Walla είχε φροντίσει βέβαια να μας προϊδεάσει για την αλλαγή, καθώς στις 20 Φεβρουαρίου είχε ανακοινώσει μέσα από το λογαριασμό του στο facebook ότι θα μείνει κλειστό, ετοιμάζοντας «κάτι ιδιαίτερο». Λίγες μέρες μετά βέβαια και με τον ίδιο τρόπο, μας ενημέρωσαν ότι επέστρεψαν ανανεωμένοι και με νέο μενού!

Τι σημαίνει αυτό; Τα ηνία του εστιατορίου έχει αναλάβει πλέον η ομάδα του Aleria, με στόχο να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τον οινικό χαρακτήρα του εστιατορίου στο Παγκράτι, που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που άνοιξε για την εντυπωσιακή κάβα του. Στην επόμενη επίσκεψη σας στο Παγκράτι λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πιάτα με comfort χαρακτήρα, που σερβίρονται στο τραπέζι με τη λογική της μοιρασιάς και συνδυάζονται άψογα με κρασί. Ανυπομονούμε και εμείς να το δοκιμάσουμε!

info
Αρχελάου 7, Παγκράτι, τηλ. 210 7230832.