Οι νέες γευστικές προσθήκες στο μενού του εστιατορίου IT στο Κολωνάκι, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε, και υπόσχονται να δώσουν ξεχωριστή γεύση στις χειμωνιάτικες εξόδους σας.

Ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος (head chef Vezene, head chef City bistro, head chef Grand Resort Lagonissi), είναι ο νέος Corporate Chef του ομίλου (ΙΤ restaurant, IT catering, IT On The Go, Canal Cafe) και για το χειμερινό μενού προτείνει νέα πιάτα, με καθαρές γεύσεις και εποχικές πρώτες ύλες.

Στα ορεκτικά ξεχωρίζουν δύο νέες τραγανές μπρουσκέτες από χειροποίητο ψωμί: ολικής με ταρτάρ σολομού και σος αβοκάντο και σικάλεως με σπεκ, κατσικίσιο τυρί, chutney κολοκύθας, και πετιμέζι. Το δροσερό ταρτάρ τόνου με παντζάρι, αχλάδι και σος lime, συνδυάζει τους γλυκούς τόνους του αχλαδιού με τη δροσιά του τόνου και την οξύτητα του lime. Στις σαλάτες προτείνει αποδομημένη σπανακόπιτα, που κρύβει τραγανά φύλλα κρούστας με κρητική στάκα, ανθότυρο και χιόνι φέτας.

Για τους λάτρεις των θαλασσινών επιλογών, προτείνονται ταλιατέλλες με φρέσκο τόνο και κάππαρη και μυλοκόπι με πολέντα, μαριναρισμένο φοινόκιο, σπανάκι και φιστίκι Αιγίνης, ενώ τους meat lovers, χειροποίητα ζυμαρικά με μοσχαρίσιο ραγού και μυρωδικά και ένα ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι με μανιτάρια και κρέμα σελονόριζας.

Τη γευστική εμπειρία ΙΤ έρχονται να ολοκληρώσουν τα cocktails με την υπογραφή του Νίκου Νικολάκου, καθώς και η ενημερωμένη wine list.

info
Σκουφά 29, Κολωνάκι, τηλ. 210 3635773.