Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση έχει για τα κυριακάτικα μεσημέρια το Radisson Blu Park Hotel, που εκτός από brunch βάζει στο “μενού” και ενδιαφέρουσες εκθέσεις ζωγραφικής, οι οποίες φιλοξενούνται στον ίδιο χώρο.

Gallo-Nero

Κάθε Κυριακή λοιπόν, από τις 12:30 ως τις 16:30, μπορείς να πας για κυριακάτικο brunch στο γουστόζικο εστιατόριο Gallo Nero όπου απολαμβάνεις τις δημιουργίες που επιμελείται ο Executive Chef Γιάννης Λιόκας και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, πλούσιο μπουφέ, μεγάλη ποικιλία από ομελέτες, αβγά en cocotte & Benedict, ζεστό καπνιστό σολομό, αρωματικές σαλάτες, αλμυρές και γλυκές τάρτες, αλλά και λαχταριστά pancakes, ντόνατ, μηλόπιτα και pizza-σοκολάτα. Και επειδή μιλάμε για brunch, τα πιάτα συνοδεύονται από καφέ, τσάι, smoothies και χυμούς φρούτων.

IMG_9010

Highlight του brunch είναι, βέβαια, η πίτσα και τα ζυμαρικά, μιας και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πίτσα μαργαρίτα, πίτσα με μανιτάρια και τρούφα, linguine bolognese καθώς και παραδοσιακή καρμπονάρα.

IMG_9025

Όσο για τις εκθέσεις ζωγραφικής, αυτή την περίοδο έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα έργα δύο σπουδαίων Ελλήνων ζωγράφων, του Θάνου Τσίγκου και του Αχιλλέα Χρηστίδη με θέμα τη φύση.

info
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ. 210 8894500. Τιμή μπουφέ: 23 ευρώ το άτομο, για παιδιά έως 12 ετών 12 ευρώ.