Το όνομα του χώρου μαρτυρά τι σε περιμένει… Το εστιατόριο Alali σερβίρει Σαντορινιές γεύσεις μέσα από τη δημιουργική προσέγγιση του Executive Chef Χρήστου Μπιτσάκη. Τα τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης αναδεικνύονται δημιουργικά και πρωτότυπα με τεχνικές υψηλής γαστρονομίας! Όπως η διάσημη ελληνική σαλάτα ή το παστίτσιο, που έχουν γίνει ένα εξαιρετικό φρέσκο ραβιόλι! Ή το γκλασαρισμένο σε vinsanto χταπόδι με μαρμελάδα από ντοματάκι Σαντορίνης και φάβα.

Ποιος είναι ο chef Χρήστος Μπιτσάκης
H πρώτη του χρονιά το 2014 ξεκίνησε στη θέση Chef de partie στο εστιατόριο Κουκούμαβλο στη Σαντορίνη ιδιοκτησίας του Νίκου Πουλιάση, βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο. Το 2015 εργάστηκε ως Sous chef στο εστιατόριο Kapari στη Σαντορίνη. Το 2016 εργάστηκε στο Bill&Coo της Μυκόνου και το 2017 ανέλαβε το εστιατόριο στο ξενοδοχείο Aressana στη Σαντορίνη ως Head Chef.

info
Εστιατόριο Alali, Επαρχιακός δρόμος Ακρωτηρίου, Σαντορίνη, τηλ. 22860 83388, www.alalirestaurant.com
Το εστιατόριο θα είναι ανοικτό μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.