Ο δρόμος ανάμεσα στην Καραγιώργη Σερβίας και στην Ερμού φιλοξενεί πλέον έναν ολοκαίνουριο χώρο, που άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες μέρες και έχει όλα τα φόντα να γίνει το νέο all day στέκι του κέντρου.

Feedέλ1

Ο χώρος του «Feedέλ Urban Gastronomy», όπως τελικά ονομάστηκε, αντί για «Feedέλ Gastro» όπως ήταν η αρχική ιδέα, είναι μικρός μεν, προσεγμένος δε. Η διακόσμηση με τούβλο και σίδερο και η Φρίντα Κάλο που είναι ζωγραφισμένη στον τοίχο είναι ίσως οι πρώτες λεπτομέρειες που θα τραβήξουν την προσοχή σου πριν στρογγυλοκαθίσεις σε κάποιο από τα τραπεζάκια του με φόντο το όμορφο περιποιημένο πάρκο.

feedέλ2

Όσο για την κουζίνα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (με θητεία σε γνωστά εστιατόρια, όπως το Alleria) έχει αναλάβει τον γευστικό της προσανατολισμό με πιάτα ζυμαρικών, μπέργκερ και άλλα “εύκολα”, που θα δοκιμάσεις ιδανικά το μεσημέρι, ενώ από νωρίς το απόγευμα και μετά το μενού γίνεται πιο δημιουργικό με χειροποίητα τορτελίνι γεμιστά με κόκκορα κοκκινιστό, μάγουλα με γίγαντες Πρεσπών και σύγκλινο αλλά και νόστιμους ελληνικούς μεζέδες κατάλληλους για τσιμπολόγημα.

Όσον αφορά το κομμάτι του αλκοόλ, η οινική του λίστα αποτελείται από 20 και πλέον κρασιά του ελληνικού αμπελώνα, ενώ επίσης οι μπίρες αλλά και αρκετά κοκτέιλ διατηρούν σε πρώτο πλάνο το ελληνικό στοιχείο. Αξίζει να το δοκιμάσεις!

info
Κτενά 1, κέντρο, τηλ. 210 3210551.