Το all day εστιατόριο Arch στην Κηφισιά ανανέωσε το μενού του, προσθέτοντας απολαυστικά πιάτα και σπέσιαλ κοκτέιλ, από τον bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Στο νέο μενού του εστιατορίου, που υπογράφει ο Σπύρος Γεωργόπουλος, βρίσκουμε πιάτα φρέσκα ελληνικά προϊόντα εποχής, όπως Mediterranean pie με πιπεριά Φλωρίνης, chutney μελιτζάνας και σύγκλινο Κρήτης, σε φρεσκοψημένη τραγανή ζύμη με γέμιση από πουρέ πατάτας αρωματισμένη με φρέσκο πιπέρι και λάδι τρούφας και ξεχωριστό black angus burger πασπαλισμένο με αρωματική πούδρα ελληνικού καφέ, πάπρικα και κόλιανδρο μέσα σε αφράτο ψωμάκι με ρόκα, ντομάτα, ΒΒQ pepper sauce, τραγανό μπέικον και συνοδεία crinkle fries.

Τα πιάτα συνοδεύονται αρμονικά με κάποιο κρασί ή ένα από τα κοκτέιλ που ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Υλοποιώντας το χαρακτήρα ενός avant garde bar, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει μια εξαιρετική λίστα αποσταγμάτων καθώς επίσης και κάποιες νέες μεθόδους όπως και μοντέρνες τεχνικές, έχουν στήσει μία ευέλικτη κάρτα που βασίζεται σε αποστάγματα παλαίωσης και ωρίμανσης. Η επιλογή από φρέσκες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με στοιχεία από την μεσογειακή γαστρονομία δημιούργησε μια προσέγγιση ιδιαίτερα γευστική.

info
Αργυροπούλου 1-3, Κηφισιά, τηλ. 210 8080801.