Το Pastis στο Golden Hall βγάζει κάθε απόγευμα ένα υπέροχο ροζ trolley με γλυκές και αλμυρές προτάσεις και μας καλεί για Afternoon Tea, με μία μεγάλη ποικιλία αρωματικών τσαγιών και βοτάνων.

Μπορεί το απογευματινό τσάι να μην είναι από τις πρώτες επιλογές που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε το απόγευμα, μόλις όμως δείτε αυτή την κομψή ιεροτελεστία του τσαγιού που έχουν ετοιμάσει στο Pastis, με την υπογραφή του Blond (Con)fusion της Εύης Φέτση, θα ανακαλύψετε τον ιδανικό προορισμό για έξοδο με τις φίλες σας στα βόρεια.

Ροζ λουλουδάτα σερβίτσια τσαγιού τοποθετούνται πάνω σε σουβέρ με επίσης ροζ αποχρώσεις, έτοιμα να υποδεχθούν αρωματικά τσάγια και βότανα Kusmi, που συνδυάζονται αρμονικά με τις γλυκές και αλμυρές δημιουργίες των σεφ Δημήτρη και Θανάση Σταμούδη. Finger sandwiches μεταξύ άλλων με αγγούρι, κοτόπουλο ή σολομό, υπέροχα κέικ τριαντάφυλλο και λεμόνι, αφράτες κρέμες, μπισκότα, τρούφες, χρωματιστές μαρέγκες, αλλά και ροζέ σαμπάνια Deutz, σερβίρονται πάνω στο επίσης ροζ trolley του Afternoon Tea, που έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την πιο girlie ατμόσφαιρα που έχουμε συναντήσει τελευταία, δημιουργώντας μας παράλληλα τεράστια διλήμματα -τι να πρωτοδοκιμάσουμε; Πάντως εμείς πήραμε μία γεύση από όλα και έχουμε να δηλώσουμε ότι θα επιστρέψουμε ξανά!

Το Afternoon Tea του Pastis σερβίρεται κάθε απόγευμα από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 και είναι διαθέσιμο σε δύο επιλογές, full menu ή a la carte για να μπορείτε να δοκιμάσετε ότι, όσο και όπως θέλετε και μάλιστα, σε πολύ value for money τιμές.

info
Pastis, Golden Hall, Κηφισίας 37 A, Μαρούσι, τηλ. 210 6835577.