Ένα νέο μεζεδοπωλείο αναδύθηκε πρόσφατα στο Πασαλιμάνι και όπως μαρτυρά τ’ όνομά του τα πιάτα του ξεχειλίζουν σε πολύτιμα Ω3 λιπαρά οξέα. Καλά καταλάβατε, στο Ω3 απολαμβάνουμε εξαιρετικούς θαλασσινούς μεζέδες.

Από την πρώτη ματιά μας κερδίζει η ενδιαφέρουσα και τόσο ξεχωριστή διακόσμηση του σε minimal, βιομηχανικό στυλ, -όχι και ό,τι πιο συνηθισμένο για θαλασσινό μεζεδοπωλείο. Για να ξέρεις, το χώρο σχεδίασε η ομάδα αρχιτεκτόνων Whitebox Architects.

ω3-4

Από το μενού “ψαρεύουμε” καραβίδα και γαρίδες σχάρας, φρέσκο μαριδάκι, μαύρη ταραμοσαλάτα με μελάνι σουπιάς, γυαλιστερές, κυδώνια και μύδια που γεμίζουν το στόμα με την απόλυτη γεύση της θάλασσας, λιαστό χταποδάκι, σουβλάκι και burger σολομού, μαγευτική μακαρονάδα με αβγοτάραχο, ριζότο γαρίδας, τραγανό φιλέτο κουτσομούρας, δροσερή σαλάτα με μαριναρισμένα θαλασσινά και πολλές ακόμη θαλασσινές νοστιμιές.

ω3-new

Όλα τα πιάτα συνδυάζονται βέβαια με τσιπουράκι και ουζάκι. Αν είσαι φίλος του οίνου επέλεξε ένα δροσερό λευκό κρασί. Στα συν του Ω3 το πολύ καλό και γρήγορο σέρβις, καθώς και η πολύ καλή αναλογία ποιότητας – τιμής.

Τώρα που άρχισε να καλοκαιριάζει έχεις ένα ακόμη καλό λόγο να πάρεις την παρέα σου και να πάτε για τσιπουράκι και θαλασσινά στα νότια.

info
Αγγέλου Μεταξά 7-9, Πασαλιμάνι, τηλ. 210 4113333.