Κι όμως, τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν στην Κολοκοτρώνη λίγο πριν το τέλος Απριλίου και σε καλούν να γιορτάσεις μαζί τους όποια μέρα του χρόνου θες.

Noel03web

Ο λόγος για το νέο bar restaurant Noel (τα Χριστούγεννα στα γαλλικά) που κρέμασε γκι και γουστόζικα καδράκια με κεφάλια γουρουνιών, άναψε τους πολυελαίους και έκανε opening στις 23 Απριλίου υποσχόμενο να δώσει γιορτινό αέρα σε κάθε έξοδό μας όλο το χρόνο.

Βάλε τα γιορτινά σου, λοιπόν και πέρνα μια βόλτα από τη στοά Κουρτάκη και τον κατακόκκινο χώρο του Noel με τις χρυσές λεπτομέρειες (τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα χρώματα). Εκεί, θα δοκιμάσεις υπέροχα cocktails και εκλεκτά ελληνικά και διεθνή κρασιά, τα οποία ετοιμάζουν οι “ετοιμοπόλεμοι” bartenders του Noel υπό την επίβλεψη του bar manager Γιάννη Κοροβέση.

NOELweb

Και επειδή τα Χριστούγεννα, εκτός από μουσική και ποτό απαιτούν και νόστιμα πιάτα, το Noel έχει και κουζίνα (bar restaurant άλλωστε). Ο σεφ Νίκος Θωμάς δημιουργεί πιάτα με άρωμα Ιταλίας, με έμφαση στην πίτσα, τα ζυμαρικά και τις σαλάτες. Θα τα πούμε εκεί!

info
Noel, Κολοκοτρώνη 59Β (στοά Κουρτάκη), Αθήνα, τηλ. 211 2159534.