Το BBQ Joint στου Ψυρρή επεκτείνει τη φιλοσοφία του στα ψητά, με ένα πλήρως ανανεωμένο μενού, που μαγειρεύεται σε φλόγες από ξύλα και κάρβουνα και εμείς απλά δεν βλέπουμε την ώρα να το δοκιμάσουμε!

Πέρα από το smoker τους πλέον, στην κουζίνα έχει προστεθεί και ξυλόφουρνος, δίνοντας ζουμερά ψητά κρέατα, όπως pulled pork, spare ribs, burger από ελληνικό μοσχάρι Σερρών με σιγοκαπνιστό pork belly, μαροκινό αρνάκι με μυρωδικά και ragu bolognese από τέσσερα διαφορετικά κομμάτια βοδινού και χοιρινού.

Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, στο νέο μενού έχουν προστεθεί και πιο light πιάτα καθώς και κάποιες vegetarian και vegan επιλογές, όπως ψητά λαχανικά κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο με λάδι τρούφας και γραβιέρα, πράσινα φασολάκια με άγρια πρασινάδα και παρμεζάνα και vegan pulled jackfruit Po’Boy. Όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά με cocktail, κρασί, αλλά και μπίρα, με τη λίστα τους να περιλαμβάνει 35 ετικέτες από ελληνικές μικροζυθοποιίες συν guest εμφανίσεις από Σουηδία, Σκωτία, Βέλγιο και ΗΠΑ.

Αν βρεθείτε Ψυρρή κάποιο πρωινό Σαββάτου ή Κυριακής, το Po’ Boys έχει και μία brunch πρόταση, που μοιάζει ενδιαφέρουσα, καθώς ετοιμάζει BBQ brunch. Ένα μόνο θα σας πούμε: waffles με τηγανητό κοτόπουλο και maple syrup, ένα πιάτο που σίγουρα δεν δοκιμάζουμε συχνά… Περισσότερες γευστικές λεπτομέρειες βέβαια, μόλις το δοκιμάσουμε και εμείς.

info
Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτο, Ψυρρή, τηλ. 210 3234672.