Περνώντας την τεράστια πόρτα της Τσιμισκή, τίποτα δεν σε έχει προετοιμάσει γι’ αυτό που πρόκειται να δεις στην ιστορική Στοά Πελοσώφ, στη θέση του Παλιού Ταχυδρομείου. Το Toms είναι ένα ολόκληρο σύμπαν, με το καφέ, το κατάστημα και μερικά μέτρα κάτω από τη γη, το μαγικό εστιατόριό του με το πιο αναπάντεχο αίθριο.

toms2

Εδώ δίνει το καθημερινό του ραντεβού το εναλλακτικό, hipster κοινό της πόλης, η οποία θα περάσει ούτως ή άλλως για κάποια από τις πολλές εκδηλώσεις ή απλά για να θαυμάσει το πιο ιδιαίτερο interior design της χώρας, έργο θαυμαστό της ομάδας FORMrelated Studio. To Warehouse των δικών μας Εξαρχείων έχει αναλάβει το μενού στην ΚΑΝΤΙΝΑ, και συ θα ξεκινήσεις οπωσδήποτε με ένα κοκτέιλ.

toms3

Το all day μενού ξεκινά με μπριός με παστράμι και καραμελωμένο κρεμμύδι, γίνεται brunch με quesadillas, ανοιχτά toasts και pancakes, εξελίσσεται σε μεσημεριανό με ταρτάρ τόνου ή ceviche γαρίδας, φοράει τα βραδινά του με κριθαρότο με γαρίδες, φιλέτο με baby πατάτες και μαρμελάδα ντομάτας και σκιουφιχτά μακαρόνια με μπρόκολο. Για να είσαι μέσα στα πράγματα!

info
Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 234222.