Στον πρώτο όροφο του ολοκαίνουριου γαστρονομικού πολυχώρου Yoleni’s Store στο Κολωνάκι ο ποιοτικός εκτροφέας και παραγωγός κρέατος «Φάρμα Μπράλου» εγκατέστησε ένα ιδιαίτερο shop in shop, όπου ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί αλλά και να γευτεί επί τόπου τα προϊόντα παραγωγής του.

DSC_0046

DSC_0108

Στις βιτρίνες της γωνιάς του κρεοπωλείου διατίθενται επιλεγμένα κρέατα και επιλογές μακράς ωρίμασης, από μοσχάρια Black Angus (100% purebred), Red Angus, Charolais, Limousin, Aubrac, από νεροβούβαλους, αιγοπρόβατα Mouflon, Lacaune, ελληνικό μαύρο χοίρο και μεγάλη ποικιλία πουλερικών όπως κοτόπουλα, φασιανοί, πάπιες, χήνες, πέρδικες, ορτύκια και φραγκόκοτες. Όσο για το γευστικό κομμάτι, το γεγονός ότι την επιμέλεια των πιάτων ανέλαβε ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου αποτελεί επιπλέον εγγύηση της ξεχωριστής εμπειρίας είτε επιλέγετε να αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα είτε καθίσετε στο εστιατόριο.

MNE_1142

MNE_1175

Ο Δάμης Πειθής, ιδρυτής της «Φάρμας Μπράλου» δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Φάρμα μας βρίσκεται τώρα και στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης. Είμαστε πλέον κοντά σε περισσότερο κόσμο που αναζητά το ποιοτικό τρόφιμο και καταφέρνουμε ως παραγωγοί και εκτροφείς να προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας σε προσιτές τιμές χωρίς ενδιάμεσους. Μαζί με την ομάδα του Yoleni’s και του Μιχάλη Νουρλόγλου, δουλέψαμε σκληρά αλλά με πολύ κέφι, ώστε να εξασφαλίσουμε πως το εγχείρημα αυτό θα έχει επιτυχία».

info
Yoleni’s Store, Σόλωνος 9, Κολωνάκι, τηλ. 212222362. Κατάστημα της Φάρμας Μπράλου λειτουργεί και στην Κηφισιά (Τατοϊου 73 & Χαριλάου Τρικούπη, τηλ. 210 2713126), www.farmabralou.gr