Το εστιατόριο «Kohylia» στο Grand Resort Lagonissi επέστρεψε δυναμικά με ένα δίδυμο πλέον στην κουζίνα του, τον chef Αrnel Bravo και τον sushi chef Eric de Leon, οι οποίοι υπόσχονται να μας ξεναγήσουν αυτό το καλοκαίρι σε συναρπαστικά γευστικά μονοπάτια.

GON_32

Το επιβλητικό περιβάλλον, οι όμορφες διακοσμητικές πινελιές από ξύλο και πέτρα, το εντυπωσιακό ενυδρείο που δεσπόζει στον εσωτερικό χώρο και φυσικά η προνομιακή θέση πάνω στη θάλασσα, που είναι σαν να βρίσκεσαι στο deck ενός πολυτελούς γιοτ δεν είναι και λίγοι λόγοι για να σε κατευθύνουν στα Kohylia. Πόσο μάλλον αν στο σκηνικό προσθέσεις και τον εξίσου αξιόλογο κατάλογο, όπου Πολυνησία, Ταϊλάνδη, Κίνα και Σιγκαπούρη συναντιούνται δημιουργικά σε μια μεγάλη γκάμα προτάσεων.

KOHYLIA_RESTAURANT_OUTDOOR_VIEW

Από τα nigiri δοκίμασε τo unagi με καπνιστό χέλι, το gindara με μαύρο μπακαλιάρο ή το makogarei με καλκάνι. Αν προτιμάς πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις, ο βασιλικός κάβουρας με γιαπωνέζικη μαγιονέζα τρούφας, καρεδάκια φρέσκιας φράουλας, σέλερι, ντοματίνια, τραγανά σπαράγγια και βαλσαμικό, είναι μια πρόταση που θα θυμάσαι για καιρό, ενώ τα τα Duck Bao Buns, δηλαδή η αρωματική πάπια με λαχανικά σε αχνιστά αφράτα ψωμάκια ή τα καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια με μέλι, σάλτσα hoisin, κόλιανδρο και πικάντικο σουσάμι προτείνονται για δοκιμή χωρίς δεύτερη κουβέντα!

KOHYLIA-RESTAURANT-&-SUSHI-BAR

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα πέρασμα από το bar, όπου ο mixologist Κώστας Πρίαμος ετοιμάζει μια σειρά από υπέροχα cocktails, κλασικά και μη.

info
Grand Resort Lagonissi 40° χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, Αττική, τηλ. :22910-76000
Τρίτη έως Κυριακή, 20:00- 01:00. Δευτέρα κλειστά