Η χειμερινή σεζόν βρίσκει το γλυφαδιώτικο Inbi έτοιμο να μάς ταξιδέψει στις γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας με ένα νέο set dinner μενού.

interior4

Τις νέες γεύσεις υπογράφουν ο executive chef Σταμάτης Σκριάπας και ο sushi chef Takaaki Otsuka, σε ένα ολοκαίνουριο μενού που σερβίρεται ανά δύο άτομα σε πέντε στάδια.

Executive-Chef-Stamatis-Skriapas

Το «Otameshi», όπως λέγεται το εν λόγω μενού, ξεκινά με ανάμικτη σαλάτα με σασίμι από λευκό ψάρι και inbi dressing και ποικιλία tempura με λαχανικά και γαρίδα. Συνεχίζει με φιλέτο σολoμού με πικάντικη σάλτσα wasabi ή φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα teriyaki. Τα sushi rolls σερβίρονται με σούπα miso, έξι κομμάτια τραγανού πικάντικου σολομού και χαμάτσι, ενώ το γεύμα κλείνει γλυκά με παγωτό ή σορμπέ ημέρας.

Sushi-Chef-Takaaki-Otsuka

Το μενού σερβίρεται από Τρίτη ως Πέμπτη και συνοδεύεται ιδανικά από σάκε, το αγαπημένο αλκοολούχο ποτό της Ιαπωνίας από ρύζι.

info
Λαζαράκη 26, Γλυφάδα, τηλ. 210 9680606, www.inbi.gr. Τιμή μενού: 35 ευρώ.