Στο ισόγειο του ομώνυμου ξενοδοχείου, το The TwentyOne Bar – Restaurant θεωρείται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία συνάντησης των βορείων προαστίων ενώ έχει εξίσου ενδιαφέρον γαστρονομικό προφίλ.

Οι γευστικές προτάσεις κινούνται σε διεθνή μονοπάτια, με επιρροές από την ελληνική και τη γαλλική γαστρονομική σκηνή, ενώ τα κοκτέιλ που σερβίρονται στο μπαρ συμπληρώνουν το σκηνικό. Το Spaghetto menu, που δημιουργήθηκε με αφορμή το σύγχρονο εικαστικό δρώμενο Spaghetto, A Νice Pair, δένει απόλυτα την τέχνη με τη γεύση, συνοδεία ενός απολαυστικού cocktail. Prosciutto di Parma σε παραδοσιακή ιταλική πίτα, burattina με ντοματίνια και βασιλικό, carpaccio μόσχου με ρόκα και παρμεζάνα και γλυκά όπως Belle Hélène Grappa Sorbet και Sorbet αχλάδι με bitter σοκολάτα και grappa είναι ένα κομμάτι μόνο από το πλούσιο μενού. Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που στον εκλεπτυσμένο χώρο του TwentyOne ξετυλίγεται ένας εικαστικός πολύχρωμος διάλογος γύρω από το τραπέζι, με έργα από συνεργασίες των Lakis & Aris Ionas -των κατά κόσμο The Callas- και της ´Ολγας Μηλιαρέση-Φωκά με την αρχιτέκτονα/επιμελήτρια Δέσποινα Δαμάσκου.

Η έκθεση Spaghetto, A Νice Pair θα φιλοξενείται στο The TwentyOne Restaurant Bar καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα.

info
Κολοκοτρώνη 21, Κεφαλάρι, Κηφισιά. Τηλ. Κρατήσεων: 210 8088822, yeshotels.gr/twentyone/bar-dining/