Πόσες φορές θες να πιεις έναν καφέ με τη φίλη σου αλλά δεν έχεις που ν’ αφήσεις τα παιδιά, αφού το να τα πάρεις μαζί δεν είναι και τόσο καλή ιδέα αν σκεφτείς ότι το μόνο που θα κάνεις τελικά θα είναι να τα κυνηγάς… Κι όμως, σε ένα παρόμοιο αδιέξοδο εμείς βρήκαμε τη λύση.

Δώσαμε ραντεβού στον ολοκαίνουριο παιδότοπο Αηδονάκια Play Town στο Μαρούσι (στους κινηματογράφους Odeon, απέναντι από το Άλσος Συγγρού) και πραγματικά δεν νοιώσαμε σαν να είμαστε σε παιδότοπο. Τα παιδιά βρήκαν μια παραμυθένια «Μικρόπολη» με πλήθος επιλογών: κατασκευές, φουσκωτά, μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, μεγάλα πολύχρωμα τουβλάκια (τύπου Lego), μέχρι και μια mini gallery με γνωστά έργα κλασικής και μοντέρνας τέχνης! Και το καλύτερο; Σε όλη τη διάρκεια που μείναμε εκεί, περίπου δύο ώρες, υπήρχαν σε όλες τις δραστηριότητες έμπειρες παιδαγωγοί που τα πρόσεχαν και τα βοηθούσαν όπου χρειαζόταν.

Έτσι, απολαύσαμε τον καφέ και την παρέα μας χωρίς άγχος. Άλλωστε, το περιβάλλον ήταν τόσο κομψό -σε vintage, pop στυλ- που πραγματικά ξεχάσαμε ότι ήμασταν σε παιδότοπο. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και οι γλυκές και αλμυρές λιχουδιές που δοκιμάσαμε! Φανταστικές κρέπες, πεντανόστιμο club sandwich και μοναδικά ροφήματα, που άρεσαν πολύ και στα παιδιά! Τώρα που το σκέφτομαι, ο χώρος είναι ιδανικός και για τα παιδικά μας πάρτι!

info
Λεωφ. Κηφισίας 215, Μαρούσι, τηλ. 2106129440.