Ταινία, καναπές και popcorn αποτελούν το τρίπτυχο του ριλάξ! Και πρόκειται και για ιεροτελεστία: από την επιλογή της ταινίας μέχρι το popcorn που θα φτιάξεις ή θα αγοράσεις για να σε απασχολήσει νόστιμα όσο θα βυθίζεσαι στα άδυτα της πλοκής.
Λατρεύουμε το σπιτικό popcorn, αλλά αν αποφασίσεις να αγοράσεις το αγαπημένο αυτό σνακ, κάνε μια στάση στο Popy’s gourmet popcorn, στο Μαρούσι, απέναντι από τον σταθμό του Ηλεκτρικού και δεν θα χάσεις!

store-website-photo

Γιατί να το προτιμήσεις; Γιατί παρασκευάζεται με τον πιο υγιεινό τρόπο χωρίς καμία προσθήκη λιπαρών ουσιών και ελαίων σε ειδικής κατασκευής κατσαρόλες από χαλκό. Δηλαδή, χρησιμοποιούν μόνο θερμό αέρα, οπότε βγαίνει φρέσκο, ελαφρύ και αφράτο. Και το καλύτερο είναι ότι στη συνέχεια δημιουργούν gourmet γεύσεις εκτός από την κλασική: υπέροχη καραμέλα, φρεσκολιωμένο τσένταρ, τραγανά κάσιους, απίστευτη σοκολάτα-καραμέλα ή μιξ αλμυρού & γλυκού!

popy-store-website-7

popy-store-website-3

Οι συνταγές της οικογένειας για τα toppings είναι μυστικές και μας έρχονται από την Αμερική, ενώ σε όλες τις παρασκευές τους χρησιμοποιούν υλικά εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής θρεπτικής αξίας. Σημειώστε ότι κάθε παρτίδα του ποπκόρν είναι χειροποίητη, μοναδική κάθε φορά και φτιάχνεται καθημερινά επί τόπου στο κατάστημα.
Αν τύχει να περνάς, λοιπόν, από εκεί, η μυρωδιά του φρεσκοψημένου λαχταριστού σνακ σίγουρα θα σε συνεπάρει. Όμως, ακόμα κι αν η βόλτα δεν σε βγάλει από το κατάστημα, μπορείς να παραγγείλεις ηλεκτρονικά τις γεύσεις που λατρεύεις και θα στο παραδώσουν στην πόρτα σου, οπουδήποτε στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την ΕΕ.

Σημείωσε επίσης ότι το Popy’s Gourmet Popcorn συνεργάζεται με παραγωγό πιστοποιημένου μη γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού.

Μπορείς όμως κι εσύ να φτιάξεις γκουρμέ ποπ κορν στο σπίτι. Δες ΕΔΩ μια τέλεια συνταγή του Ανδρέα Λαγού.

info
28ης Οκτωβρίου 1 & Βασ. Όλγας 6, Μαρούσι (μπροστά στον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου), τηλ. 210 6123314, http://www.popyspopcorn.gr