Ένα ακόμη Ok! Bread, το τέταρτο σε σειρά shop in shop στα καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε., με φρέσκο ψωμί, αρτοσκευάσματα και είδη ζαχαροπλαστείου, εγκαινιάζεται αυτό το Σάββατο, 25 Απριλίου, στο Carrefour Γέρακα.

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων, οι καταναλωτές που θα το επισκεφτούν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από μια μεγάλη ποικιλία ειδών χειροποίητου ψωμιού και φρέσκων γλυκών από αγνά υλικά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν επίσης σε διαδραστικές εκδηλώσεις μαγειρικής (cook show), θα κερδίσουν δώρα με τις αγορές τους και θα επωφεληθούν των ειδικών προσφορών που θα ισχύουν έως και τις 3 Μαΐου.

IMG_1738 1

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες που διαθέτουν την κάρτα club Carrefour μπορούν να προμηθευτούν όλα τα είδη αρτοποιείου και ζαχαροπλαστικής με έκπτωση 30%. Παράλληλα με τις αγορές τους, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν και φρέσκες σαλάτες, σάντουιτς, καθώς και απολαυστικά ροφήματα και καφέδες αλλά και να δοκιμάσουν φρέσκα γλυκά από αγνά υλικά.

Σημειωτέον, ότι δεν πρόκειται για προψημένο ψωμί, αλλά για ψωμί το οποίο ετοιμάζεται σε παρασκευαστήρια από ειδικούς τεχνίτες, με ελληνικά άλευρα, φρέσκο προζύμι και αλάτι, χωρίς μίγματα και συντηρητικά,  με πολύ μεράκι και φροντίδα.

IMG_0465

Σημεία Ok! Bread λειτουργούν ακόμη στα καταστήματα Carrefour Αλίμου, Carrefour Αμαρουσίου (Avenue) και Carrefour Μαρινόπουλος Γλυφάδας (City Plaza), ενώ καταστήματα Ok! Bread λειτουργούν στον Πειραιά (Ακτή Θεμιστοκλέους 4) και στο Παγκράτι (Αρχελάου 26).

info
www.okbread.gr