Για τις 14 Φεβρουαρίου και με έμπνευση κάθε μία από τις ξεχωριστές ιστορίες αγάπης, τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη δημιούργησαν στα ανοιχτά τους εργαστήρια, γλυκές καρδιές γεμάτες σοκολάτα, ανάμεικτες με βανίλια, αλλά και κλασικές, με έμπνευση το εικονικό τους μιλφέιγ.

Όλες για να δώσουν το πιο απολαυστικό μήνυμα αγάπης στα αγαπημένα μας πρόσωπα, δημιουργημένο μόνο με τα καλύτερα υλικά. Επιλέξτε λοιπόν να ζήσετε τη δική σας ιστορία αγάπης με μια τούρτα-καρδιά, ντυμένη με λευκή ζαχαρόπαστα, γεμάτη από μους σοκολάτα και βανίλια ή με μια λαχταριστή Ferrero.

3

Κάντε την καρδιά τους να χτυπήσει δυνατά με μία κατακόκκινη καρδιά φράουλα-σοκολάτα ή με την υπέροχη, νέα γεύση μας σοκολάτα-chili που ιντριγκάρει ακόμα και τους πιο ανήσυχους ουρανίσκους. Ξυπνήστε τους με ένα τραγανό μπισκότο σε σχήμα καρδιάς ή διασκεδάστε τους με ένα γλειφιτζούρι καρδούλα που θα ζήλευαν μικροί και μεγάλοι.

Αν η αγάπη σας όμως έχει ιστορία, θεμελιώστε την πάνω από μια κλασική Πάβλοβα ή στα χίλια τραγανά φύλλα του αξεπέραστου μιλφέιγ μας επιλέγοντας το σε σχήμα καρδιάς και σε γεύση κλασσική ή σοκολάτα.