Έγινε αρχικά γνωστό από στόμα σε στόμα χάρη στους ολόφρεσκους χυμούς του, που είναι φτιαγμένοι από 100% φρούτα και λαχανικά βιολογικής προέλευσης, δεν έχουν ζάχαρη, συντηρητικά, πρόσθετα και αραιώσεις και σερβίρονται μέσα σε γυάλινα βαζάκια, που σου μένουν!

Πέντε χρόνια μετά, η Σταυρούλα και η Μαριαντίνα, οι δυο φίλες που εξαιτίας του πάθους τους για την υγιεινή διατροφή άνοιξαν το πιο ιδιαίτερο juice bar της πόλης, προσθέτουν μια πληθώρα από πεντανόστιμες επιλογές, πάντα με αυστηρά επιλεγμένες, βιολογικά πιστοποιημένες πρώτες ύλες και προτεραιότητα σε ό,τι καλλιεργείται στην ελληνική γη. Από δροσερές μακροβιοτικές σαλάτες, vegetarian σάντουιτς και χορτοφαγικές σούπες (κρύες και ζεστές) μέχρι energy bars, healthy bowls, vegan pancakes, το αγαπημένο όλων avocado toast, κάποια veggie burger-αποκάλυψη και πεντανόστιμα raw-vegan γλυκά χωρίς ζάχαρη, λακτόζη ή γλουτένη.

Ό,τι πρέπει δηλαδή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, αθλούνται, είναι vegan ή απλά θέλουν να παρέχουν στον οργανισμό τους τα καλύτερα σνακ από τα πιο αγνά και φυσικά υλικά.

info
Το Βαζάκι, Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι, τηλ. & delivery (η παράδοση γίνεται με ποδήλατο!): 210 6800067, www.tobazaki.com