Μια ματιά στο ψυγείο και τίποτα εδώ δεν σου θυμίζει χασάπικο, αλλά γκουρμέ ζαχαροπλαστείο. Πολύχρωμες μεριδούλες έτοιμες να μπουν στον φούρνο ή την κατσαρόλα και το κρέας όπως το έχεις δει στα καλύτερα μαγαζιά της Ευρώπης, κομμένο σαν πολύτιμο μπιζού σε συνταγές με φαντασία…

Ρόστο γουρουνοπούλας με δαμάσκηνο, δεντρολίβανο και φρέσκο ρόδι, ζαρκάδι ρολό με σταφίδα, κάσιους και κουκουνάρι, ρολό γαλοπούλας με κάρυ, μέλι και καρύδια, spare ribs μαριναρισμένα με bourbon sauce, κρεατόπιτα με τζίντζερ και κιμά. Για να «μαγειρέψεις» τέτοιες λιχουδιές πρέπει να έχεις το καλύτερο κρέας και σύσσωμη η οικογένεια Κυριακάκη είναι αδιαπραγμάτευτη ως προς αυτό.

Κατσικάκι από την Κάρυστο, αγριόπαπιες από τον Βίκο, χοιρινό από την Πρέβεζα, μοσχάρι από τα Τρίκαλα, γαλοπούλα ελευθέρας βοσκής από τη Θεσσαλονίκη, φασιανός και αγριογούρουνο, rib-eye και angus της καλύτερης ποιότητας, γιατί όλα τα σπέσιαλ εισαγόμενα κρέατα δεν είναι τα ίδια. Με λίγα λόγια, εσύ δεν έχεις παρά να βάλεις μόνο ένα ταψί και το φούρνο!

info
Βασ. Σοφίας 56 & Ερμού, Μαρούσι, τηλ. 210 6124644, www.kyriakakismeat.gr